Algemene voorwaarden

 

Wanneer je bij mij een afspraak maakt, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Kunstnagels worden enkel geplaatst vanaf 18 jaar.
Omdat ik je zo goed mogelijk van dienst wil zijn, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden:

Faciliteiten:
Nagelsalon Sparkles is gevestigd in Goes (Adenauerhof 19, 4463GR). De salon bevindt zich op de 1e verdieping in de private woning. 

Hygiëne:
Ik ga zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten, in een ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt en vervolgens ondergedompeld in minimaal 70/% alcohol.
Er wordt van jou als cliënt verwacht, dat je je ook houd aan de persoonlijke hygiëne regels. Ik volg alle Protocollen van het RIVM en  ANBOS op om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Ik draag tijdens het behandelen gecertificeerde mondkapjes en handschoenen.

Betaling:
Betalingen kunnen contant, per Tikkie of overmaken gedaan worden ter plaatse na afloop van de behandeling.
Alle prijzen zijn incl. 21% btw.

Annulering:
Annuleringen of wijzigingen dienen uiterlijk 48u van tevoren gemeld te worden. 
Komt u niet opdagen of annuleert u niet tijdig, dan wordt u € 30,-  aangerekend.  Bij het niet betalen van de annulatievergoeding, kan een volgende afspraak geweigerd worden. Komt u meermaals niet naar de geboekte afspraak zonder te annuleren ( no-show) , dan wordt u de volledige afspraak aangerekend alvorens u een nieuwe afspraak kan maken.

Wees op tijd:
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor onze afspraak.
Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.
Je dient ongeveer  5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om je een zo goed mogelijke kwaliteit /diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent of een klacht hebt.
In dat geval stel ik het zeer op prijs dat je contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

M

Privacy:
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Alle persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Nagelsalon Sparkles en worden niet verstrekt aan derden. Enige uitzondering hierop is de GGD, zodat zij in geval van eventuele besmetting beter bron- en contactonderzoek (BCO) kunnen doen. 

Schade en Letsel:
Nagelsalon Sparkles is niet aansprakelijk voor schade of letsel, tijdens of na behandelingen en gebruik van producten thuis.