REVIEWs

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

25-06-2022 ***** Ik kwam voor gel nagels, zonder verlenging. Brenda is een volleerde nagelstyliste. Zij beschikt over voldoende kennis over alle materialen die ze gebruikt. Haar salon is zeer hygiënisch. Ze zorgt goed voor haar klanten. Een perfecte stoel, een koud flesje water en een gezellige babbel. Als er stiltes vallen kun je naar een fijn muziekje luisteren of genieten van haar rustige ademhaling. Ik ben heel blij met haar als mijn nagelstyliste. Ik ga zeker gebruik maken van haar andere kwaliteiten bv. een voetmassage lijkt me heerlijk. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak over een paar weken. Ik ben dankbaar dat ik bij haar ben terechtgekomen. I.v.d.B.

 

19-02-2022 ***** Moest wel even zoeken naar een goede nagelstyliste nadat mijn vorige minder ging werken, maar nu heel blij dat ik bij Sparkles ben geweest. Mijn nagels zien er heel goed uit en geen problemen met de verlengingen! Hygiëne staat ook hoog in het vaandel en dat vind ik echt fijn. Top gedaan en tot de volgende keer! H.R.

 

08-10-2021 ***** T.P.

 

07-10-2021 *****Heel tevreden over de werkwijze van Brenda! Wanneer je een voorbeeld laat zien van wat je op je nagels zou willen hebben maakt ze het exact op een prachtige manier na. Nog altijd heel blij met m’n nagels! N.F.