Nagelbijtersarrangement

 

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom biedt Nagelsalon Sparkles een nagelbijtersarrangement aan.
Elke nagelbijter kan mooie nagels krijgen. Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters. Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.

Hoe verloopt het nagelbijtersarrangement?

Het arrangement bestaat uit in totaal 8 afspraken die in een periode van 12 weken ingepland worden. Alle afspraken worden vooruit geboekt bij de 1e afspraak/intake. Betaling gebeurt bij de 1e afspraak/intake.

 
1e Afspraak/intake:

Bij uw eerste afspraak worden uw nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt een eerste set in natural look geplaatst. Er wordt geen verlenging gemaakt om een breuk te voorkomen omdat het nagelbed heel kort en zwak is. U krijgt na afloop een flesje nagelriemolie naar keuze mee naar huis. Hiermee kunt u minimaal 1x per dag uw nagelriemen en kunstnagels insmeren om ze soepel te houden.

2e Afspraak:
Bij uw tweede afspraak die al na 1 week volgt komt u langs voor controle. U nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

3e Afspraak: 
Bij de derde afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look.
Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien is nabehandeling nodig, de nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

4e Afspraak:
Bij de vierde afspraak die 3 weken na de eerste afspraak volgt komt u langs voor controle, we bespreken hoe het tot nu toe gaat en uw nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

5e Afspraak:
Bij de vijfde afspraak die 4 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in natural look of gelpolish.
Hier worden de nagels bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

6e Afspraak:
Bij uw zesde afspraak die al na 5 week volgt komt u langs voor controle, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

7e Afspraak: 
Bij de zevende afspraak die 7 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in French Manicure, Fantasy of gelpolish U nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

8e Afspraak: 
Bij de achtste afspraak die 10 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor de laatste nabehandeling van de nagels  in French Manicure, Fantasy of gelpolish.  Ook wordt er besproken hoe u het nagelbijtarrangement is bevallen. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

Pakket inhoud:
Nagelvijl
Flesje nagelriemolie
Vaste vervolgafspraken met nagelbehandeling
Goed advies
Intensieve begeleiding
Voldoende tijd en aandacht
Hygiëne


Vandaag kunt u ervoor kiezen om binnen een aantal weken van het nagelbijten af te zijn en mooie nagels te hebben!
Bel snel voor een afspraak, want waarom zou u wachten!

Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden, zodat er geen problemen zullen ontstaan. Wanneer u niet uw vervolgafspraken nakomt vervalt de garantie of bent u  een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald.

U dient het totaal bedrag bij het eerste afspraak te voldoen, is dit voor u niet mogelijk dan kunnen we eventueel een regeling treffen, bij voortijdige beëindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.

Nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos, bij een aparte afspraak worden kosten berekend, € 5,- per nagel.

Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de normale prijzen.