Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

 

Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Op deze dag is aan alles gedacht…  Prachtige kleding voor het bruidspaar, een trouwlocatie, schitterende ringen, een mooi boeket en nog zo veel meer… Daar horen natuurlijk ook prachtige verzorgde handen en nagels bij! Iedereen heeft echter andere voorkeuren en gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden.

Je kan kiezen voor een gelpolish of een natural nail treatment, of je kan kiezen voor een verlenging van de eigen nagel. De ene wilt een klassieke  French Manicure, de ander wilt een prachtig rustige nude kleur… Of kies je toch voor een set die volledig aansluit bij de stijl van jouw bruidsjurk? Niks is te gek!
Kortom… Bij Nagelsalon Sparkles loop je de deur uit met nagels die bij je passen!

Hoe gaan wij te werk?

Nagelsalon Sparkles is een salon aan huis. Je bent dus de enige klant aanwezig en je kan in alle rust genieten van welverdiende me-time. Tijdens de hectische periode, die voorafgaat aan een bruiloft, is dit een fijne extra! De behandeltijd varieert van 2 tot 3 uur, afhankelijk van de gekozen behandeling. Bij iedere behandeling wordt eerst een uitgebreide manicure gedaan, daarna volgt het plaatsen van het kunstproduct. Als alle kunstnagels geplaatst zijn, worden deze naar keuze afgewerkt met eventueel nail art. Tot slot volgt een ontspannende handmassage en verzorging met heerlijke nagelriemolie en handcreme.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Bij Nagelsalon Sparkles nemen we de tijd voor iedere klant, want iedere klant is die tijd waard! Kwaliteit en tevredenheid staan voorop. Op je bruiloft wil je graag dat het plaatje compleet is, verzorgde handen en mooie nagels zijn een onderdeel van dit plaatje.

Nagelsalon Sparkles is gespecialiseerd in handgetekende nail art, maar je kan evengoed kiezen voor stempels, glitters of stickers. Er is ook een ruime keuze uit 250+ kleuren.

Heb je zelf ideeën? Dan staan wij open voor jouw inspiratie en denken wij graag met je mee. Heb je zelf niet zo veel inspiratie? Geen paniek! Wij hebben, zowel op de website als in de salon, tal van voorbeelden. Samen komen we er wel uit!

Waar kunnen jullie ons vinden?

Nagelsalon Sparkles kan je vinden in het prachtige stadje Goes. Het is een salon aan huis, gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van de stad. Via de trap gaan we naar de 2e verdieping, waar de salon zich bevindt op de gezellige zolderruimte. Maak je welverdiende me-time compleet met een leuke shopping middag of ochtend in centrum Goes!

Wanneer komen jullie langs?

Wij adviseren om een 4-tal weken voor de bruiloft een afspraak in te plannen voor een intake en plaatsing van een eerste set. Bij deze eerste set kan je een aantal soorten nail art uitproberen of eventueel een aantal nagelvormen, zodat de keuze voor de definitieve bruidsset makkelijker wordt. Als je niet gewoon bent om kunstproduct op de nagels te dragen, dan is deze eerste set belangrijk om er alvast aan te wennen, zodat je op de grote dag zelf volop kan genieten van de bruiloft, zonder zorgen te hebben om jouw nagels. In de week voorafgaand aan de bruiloft wordt dan de bruidsset geplaatst. Na de bruiloft kan je ervoor kiezen om de nagels te behouden, of je kan kiezen om ze er vakkundig af te laten halen. In dat geval plannen we een afspraak in, in de periode na de bruiloft, om de nagels te verwijderen.

 

Onze bruidsarrangementen:

Natural Beauty

Classic Wedding

Sparkling Bride

Happy Feet

Heb je nog vragen of wil je meer info over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met ons:

 

Inspiratie

 

BRUIDSBOUTIQUE ZeeYes

 

Ben je op zoek naar jouw droomjurk? Dan ben je bij Bruidsboutique ZeeYes op de juiste plek!

Wilma bied jou een uniek concept! Geen enorm winkelpand maar een sfeervolle Boutique met heel veel keus. Geen andere klanten om je heen maar in alle rust passen. Geen vaste tijden voor een pasafspraak maar passen zolang jij wil. Oprechte aandacht, goed luisteren, creatief zijn en een eerlijk advies geven: dat is waar het om draait!

Kant of tule? Romantisch of stoer? Prinsessenjurk, Boho-dress of fit & flare? In de wondere witte wereld van Bruidsboutique ZeeYes vind je het allemaal. Ook hebben zij volop keus in bruidsaccessoires zoals schoenen, sluiers, lingerie, sieraden enz.
Jurkjes voor bruidsmeisjes kun je helemaal afstemmen op jouw eigen bruidsjurk; zo past alles perfect bij elkaar.