MANICURE

Bij alle behandelingen wordt standaard een e-manicure uitgevoerd. Op deze manier kan ik de hechting van de kunstnagel optimaliseren. Ook kunt u op deze manier langer genieten van uw kunstnagels en ziet het er ook nog eens mooier uit!

Bij kunstnagels kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen om met uw eigen lengte van uw nagels te werken of u kunt ervoor kiezen om uw nagels te verlengen door middel van gel of acrygel. Verlengingen kunnen door middel van het plaatsen van sjablonen of tips uitgevoerd worden.

Op uw eigen nagels kan ook gewerkt worden met BIAB of gelpolish. Deze producten kunnen zowel op de handen als op de voeten geplaatst worden.

Nail art is niet inbegrepen en is volgens de prijslijst apart bij te rekenen. 

Advies is om gemiddeld om de 4 weken een bijwerking in te plannen. Indien men later dan 5 weken na plaatsing set een bijwerking wilt, zal een nieuwe set aangerekend worden. Dit omdat de nagels te ver uitgegroeid zijn en uit balans zijn. Het kost dan meer tijd om deze bij te werken. 

Kunstnagels blijven gemiddeld 4 weken zitten, mits deze op de juiste wijze gebruikt en verzorgd worden. Tevens is het zo dat bepaalde externe factoren ook een rol spelen in de houdbaarheid van kunstnagels. Factoren zoals dagelijks intensief gebruik van de handen (bij bepaalde beroepen) of de structuur van je eigen nagels kunnen ervoor zorgen dat kunstnagels sneller beschadigen of loslaten.