WELKOM

Welkom op de website van Sparkles! Neem gerust een kijkje op de gehele website. Voorbeelden van mijn werk kunt u hier terugvinden. Voor de tarievenlijst kunt u terecht bij tarieven. Ik ga steeds uit van een basisprijs voor de set, nail art is apart bij te rekenen volgens de prijslijst. Standaard is een e-manicure inbegrepen in de basisprijs. 

Als u een afspraak wilt inplannen, dan kan dat via de link onderaan rechts op deze pagina. 


Graag stel ik me aan u voor...

Mijn naam is Brenda, gecertificeerd allround nagelstyliste sinds 2015. Na een aantal jaren in bijberoep gewerkt te hebben als nagelstyliste, heb ik besloten om van deze passie mijn fulltime baan te maken.
​Sinds december 2020 is mijn salon gevestigd in het prachtige Goes.

Of u nu houdt van veel glitter of het liever wat soberder houdt, of juist heel kleurrijk.... Alles kan... Met veel passie en liefde voor het vak bezorg ik u heel graag mooie nagels! Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten, volg ik regelmatig workshops en opleidingen. Als nagelstudio ben ik lid van de landelijke branche organisatie Het Nagelgilde.

Momenteel volg ik de opleiding tot basis pedicure. Naast de cosmetische nagelbehandeling, bied ik nu dus ook de basis pedicure (deel-)behandeling aan. Ik ben aangesloten bij ProVoet als aspirant pedicure.

In mijn salon werk ik met gel, acrygel/polygel, biab en gelpolish. Neem gerust een kijkje in de galerij!

Mijn salon bevindt zich op de 1e verdieping en is enkel via de trap bereikbaar. 

 

Ik hoop u binnenkort te verwelkomen!

Liefs, BrendaMeld je hier aan voor onze nieuwsbrief!