ORIFLAME


Bestel nu in de Online Beauty Store en krijg jouw bestelling thuisgestuurd. Makkelijker dan dit wordt het niet... Door via onderstaande link jouw bestelling te plaatsen, word je automatisch VIP Customer!

Als je VIP Customer bent, dan zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling van meer dan €45,-. Tot €45,- zijn de verzendkosten €6,75. (Woon je in België, dan zijn de verzendkosten €7,75)

Neem zeker een kijkje in de brochure of in de Online Beauty Store !

 

 


Wie we zijn

Uniek in de beautybranche

We bieden al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren en hun dromen waar te maken. We ontwikkelen hoogwaardige, trendy producten voor beautyliefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

Beauty by Sweden

Als Zweeds bedrijf geloven we dat wanneer je er goed uitziet en je goed voelt, je het allerbeste uit jezelf kunt halen – en dat je samen met onze gepassioneerde en behulpzame wereldwijde community alles kunt bereiken wat je maar wil. Dat is de Zweedse blik op beauty.

Productfilosofie

Onze Zweedse kijk

Als Zweeds bedrijf hebben we een andere kijk op beauty en de manier waarop we onze producten ontwikkelen. Al vanaf het begin is de combinatie natuur en wetenschap een belangrijk onderdeel geweest van Oriflame, net zoals dat we veilige, betrouwbare en effectieve producten bieden. Dat is de essentie van ons bedrijf en onze reputatie.

Geïnspireerd door de natuur

De Zweedse natuur heeft altijd een belangrijke rol voor ons gespeeld. De planten die leven en vooral overleven in de strenge weersomstandigheden in Zweden – kou, donkere winters en korte, intense zomers – inspireren ons. Bij het ontwikkelen van onze producten laten we ons leiden door de natuur. We waren een van de eersten ter wereld die cosmetica ontwikkelde op basis van natuurlijke extracten, zoals berkensapextract – tientallen jaren voordat andere bedrijven dat gingen doen.

We hebben nog steeds veel respect voor de kracht en voordelen van natuurlijke ingrediënten, of dat nu is door met plantaardige stamcellen te werken of natuurlijke scrubdeeltjes te gebruiken in onze afspoelbare producten. Het is zelfs zo dat alle extracten die we gebruiken natuurlijk zijn, en elk ingrediënt dat we gebruiken eerst onze uitvoerige eco-ethische screening moet doorstaan, waarin het ingrediënt getest wordt op kwaliteit, veiligheid en bron. Zo kunnen we er zeker van zijn dat het goed is voor jou, en niet schadelijk is voor de aarde.

Aangedreven door de wetenschap

Met meer dan 50 jaar ervaring leveren we hoogwaardige, eenvoudig te gebruiken en zeer effectieve producten, die het gevolg zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeksresultaten die vaak baanbrekend zijn. We blijven constant op zoek naar betere oplossingen en technologieën om innovatieve producten te ontwikkelen die het gewenste resultaat bieden en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor mens en milieu. Onze gepatenteerde technologieën en unieke innovaties worden vaak aangevuld met klinisch bewezen prestatietests.

Onze wetenschappers en technisch experts hebben samen een brede expertise, waaronder op het gebied van samenstellingswetenschap, chemie, huidwetenschap (fysiologie en biologie), huidveroudering en -analyse, voedingswetenschap, klinisch testen en instrumentatie. Met behulp van deze experts en ons geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingscentrum kunnen we veiligere en betere producten ontwikkelen voor onze klanten.

Onze hoge standaarden

Onze toewijding aan het ontwikkelen van producten om in te geloven en achter te staan, is zichtbaar in onze hoge productstandaarden.

Duurzaamheid

Omdat we uit Zweden komen, heeft de natuur een speciaal plekje in ons hart. Het is onderdeel van wie wij zijn, en hoe wij leven. Deze liefde en het respect voor de natuur is terug te zien in onze passie voor verantwoorde beautyproducten, en onze toewijding aan duurzaamheid.